W jaki sposób wyłączyć automatyczne odnawianie?

Na dashboardzie w Panelu klienta OVHcloud kliknij skrót „Produkty i usługi”. Po wyszukaniu danej usługi kliknij trzy kropki, aby wyświetlić więcej opcji, po czym wybierz opcję „Konfiguracja odnowienia”. Następnie możesz wybrać tryb ręczny. Tryb ten dostępny jest tylko dla niektórych usług, takich jak domeny, hosting, VPS i serwery dedykowane.

Aby zrezygnować z usługi, sprawdź https://help.ovhcloud.com/pl/faq/billing-payment/cancel/.

Wskazówki i porady
Dzięki opcji automatycznego odnowienia unikasz ryzyka przerw w dostarczaniu usługi. Dodatkowo, otrzymujesz w związku z nadchodzącym terminem odnowienia dwa e-maile: 40 dni oraz 15 dni przed datą odnowienia.
Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej na ten temat, zapraszamy do zapoznania się z treścią przewodnika: Zarządzanie odnawianiem usług.

Czy ta porada jest pomocna? lub
Wspaniale! Cieszymy się, że mogliśmy pomóc.
Dziękujemy za Twoją pomoc! Nasz zespół wkrótce zapozna się z Twoją opinią