Hoe gaan de Private Cloud- en Hosted Private Cloud-services die zich in een van de datacenters van de site in Straatsburg bevinden, opnieuw worden opgestart?

De Private Cloud- en Hosted Private Cloud-services in Straatsburg (SBG) zullen geleidelijk beschikbaar worden.  Het reinigen van de servers is een vereiste en bepaalt wanneer een aantal bay’s opnieuw in gebruik wordt genomen. Dit is al een complexe taak, maar het is nog ingewikkelder door het ingestelde veiligheidsprotocol en het COVID-19-protocol dat moet worden nageleefd voor interventies on-site. Zodra het mogelijk is geven we u toegang tot uw dienst, zodat u uw infrastructuur kunt herbouwen.

Voordat we uw dienst opnieuw kunnen implementeren, moeten alle datastores, die eraan zijn gekoppeld en die herstelbaar zijn, beschikbaar zijn. We geven u zo snel mogelijk toegang tot uw dienst, zodat u uw infrastructuur kunt herbouwen.

Voor extra begeleiding zullen we u een speciale e-mail sturen. We maken voor u beschikbaar:

• uw herstelbare datastores;
  • een vDC (virtueel datacenter) met twee nieuwe hosts uit de reeksen Premier of Essential;
  • uw IP-blokken, als u ze niet verplaatst heeft;
  • uw oude gebruikers;
  • de oude rechten van uw "admin"-gebruiker, toegepast op het nieuwe vDC.

We kunnen echter niet de eerder ingestelde rechten van elk van uw oude gebruikers herconfigureren en ook niet de specifieke HA/DRS- en netwerkconfiguraties configureren die u mogelijk gemaakt had vóór 10 maart 2021. We raden u aan deze opnieuw te configureren.

Betreffende de diverse opties:

• De Zerto-optie is operationeel, maar voor het opnieuw in gebruik nemen is een herconfiguratie vereist voor elk van de twee betrokken sites.
  • De vROps-optie is operationeel, maar is standaard uitgeschakeld (Daarnaast kunnen gegevens, die te maken hebben met de werking van vROps vóór 10 maart 2021, niet worden hersteld).
  • De Veeam Managed Backup-optie is weer operationeel.

Elke keer dat een dienst hersteld is, ontvangt u een e-mail met informatie over het verloop van de situatie.  We raden u ook aan deze handleiding te gebruiken, die nuttig kan zijn bij het opnieuw in gebruik nemen van uw Private Cloud- en Hosted Private Cloud-services.