Kan ik de Failover-IP's overzetten van mijn bestaande dienst in Straatsburg (SBG) naar een andere dienst in een datacenter van OVHcloud buiten Frankrijk?

Om juridische redenen is het niet mogelijk om een IP-adres dat zich in een bepaald land bevindt, toe te wijzen aan een server in een ander land.

Om het toe te wijzen aan een server in Frankrijk, volgt u de onderstaande handleiding https://docs.ovh.com/gb/en/dedicated/ip-fo-move/