Ondanks dat ik een e-mail ontvangen heb waarin wordt gemeld dat mijn diensten binnenkort zullen worden hersteld, wil ik mijn Bare Metal Cloud-diensten in Straatsburg (SBG) vervangen door equivalente oplossingen in andere OVHcloud-datacenters. Hoe kan ik gebruik maken van de gratis periode?

Omdat we u drie maanden cadeau willen doen, beschikt u over:

• een tegoed dat gelijk is aan het bedrag voor uw Bare Metal-diensten in Straatsburg (SBG) over de maand maart 2021;
  • de gratis vervanging van uw Bare Metal-diensten in Straatsburg (SBG) door equivalente oplossingen voor een periode van twee maanden.

In uw Control Panel vindt u een eenvoudig bestelsysteem:

1/ klik op de knop "Vervangen";
2/ kies de betreffende dienst(en);
3/ accepteer de aan elke vervangen Bare Metal-service gekoppelde contracten;
4/ valideer de bestelbon voor een facturering van 0 euro (of uw gebruikelijke valuta, indien van toepassing) voor een periode van twee maanden.

Ik vervang mijn diensten

Houd er rekening mee dat deze keuze de beëindiging van uw oude services inhoudt. Als u dit voltooid heeft, heeft u nog 60 dagen de tijd om handelingen uit te voeren met de back-ups en IP-adressen, die aan uw oude servers zijn gekoppeld.

• Als u uw Bare Metal-diensten in Straatsburg (SBG) al vervangen heeft, ontvangt u binnenkort via e-mail bericht over de implementatie van deze gratis drie maanden. Vergeet niet om te betroffen Bare Metal-diensten, die binnenkort hersteld zullen worden, op te zeggen. Als u ze eenmaal opgezegd heeft, heeft u 60 dagen de tijd om handelingen uit te voeren met de back-ups en IP-adressen, die aan uw oude servers zijn gekoppeld.