Ik wil gebruik maken van de gratis serviceperiode, zoals vermeld in de e-mail waarin stond dat mijn Bare Metal Cloud-diensten niet hersteld kunnen worden?

Als commerciële tegemoetkoming en omdat we u zes maanden cadeau willen doen, bieden we u de volgende mogelijkheid:

• een tegoed dat gelijk is aan het bedrag voor uw Bare Metal-diensten in Straatsburg (SBG) over de maand maart 2021;
  • de gratis vervanging van uw Bare Metal-diensten in Straatsburg (SBG) door equivalente oplossingen voor een periode van vijf maanden.

U vindt een eenvoudig bestelsysteem in uw Control Panel om er gebruik van te maken:

1/ klik op de knop "Vervangen";
2/ kies de betreffende dienst(en);
3/ accepteer de aan elke vervangen Bare Metal-service gekoppelde contracten;
4/ valideer de bestelbon voor een facturering van 0 euro (of uw gebruikelijke valuta, indien van toepassing) voor een periode van vijf maanden.

Ik vervang mijn diensten