Kan ik kiezen om mijn server niet aan te zetten wanneer mijn Public Cloud-service weer operationeel zou worden?

Alle Public Cloud-instances worden in uitgeschakelde toestand hersteld. Er wordt eerst een bericht per e-mail verzonden, zodat u kunt anticiperen op de ingebruikname van uw instances.
U kunt deze instances dan op de gebruikelijke manieren starten via de API's, de Horizon-interface of het OVHcloud Control Panel.
Meer informatie over: https://docs.ovh.com/gb/en/public-cloud/get-started-with-a-public-cloud-instance/#reboot-an-instance