Kan ik, als Bare Metal-klant, toegang krijgen tot Backup Storage vanaf een IP-adres buiten het OVHcloud-netwerk?

Om veiligheidsredenen verleent OVHcloud geen toegang tot Backup Storage buiten haar eigen netwerk en haar producten/diensten.

U kunt echter via uw Control Panel toegang krijgen tot deze gegevens via een IP-adres van een dienst, die aan uw OVHcloud-account gekoppeld is, of via de OVHcloud-API, vanaf een ander OVHcloud-account dan het uwe.
Voor meer informatie + link naar de handleiding https://docs.ovh.com/nl/dedicated/diensten-backup-storage/#accessing-the-backup-storage-from-an-ip-address-outside-of-your-account