Hoe worden mijn services verlengd?

Uw services worden aan het einde van hun looptijd standaard automatisch verlengd. Afhankelijk van het soort oplossing zijn er meerdere verlengingsperiodes mogelijk: 1 maand, 3 maanden, 6 maanden, 1 jaar...
Bij bepaalde reeksen services is alleen automatisch verlengen toegestaan. Bij andere – zoals domeinnamen, webhosting en dedicated servers – kan het gedeactiveerd worden. Die stand heet „handmatig verlengen“. Dan zult u waarschuwingse-mails ontvangen om vooraf uw services te verlengen. Als u dat niet doet, worden deze opgeschort en vervolgens aan het einde van de looptijd gewist.
De facturering van automatisch verlengde services gebeurt aan het begin van de maand. U ontvangt 15 dagen van tevoren een kennisgeving en een factuur op de dag van de verlenging. Voor oplossingen met een verlengingsperiode langer dan 1 maand ontvangt u ook een kennisgeving 40 dagen van tevoren.

Tips en trucs
Elke verlengingsfactuur moet betaald worden. Denk eraan de automatisch verlenging stop te zetten als u niet zeker weet of u uw service wilt behouden.
Lees voor meer informatie deze gedetailleerde handleiding: „Handleiding voor het gebruik van de automatische verlenging“.