Hoe kan ik betalen?

Als u al een betalingsmethode opgeslagen heeft en uw services automatisch verlengd worden, dan worden de betalingen automatisch verwerkt. U hoeft geen actie te ondernemen.
Als u geen betaalmethode opgeslagen heeft, maar services heeft die automatisch verlengd worden, dan ontvangt u op de dag van de verlenging een e-mail met een link voor de betaling. U dient dan naar de sectie „Billing“ in uw Control Panel te gaan en op de knop „Pay balance immediately“ te klikken.

Tips en trucs
Heeft u uw login en uw wachtwoord voor OVHcloud? Dan kunt u uw factuur betalen.
Raadpleeg ook deze gedetailleerde handleiding: „OVHcloud facturen beheren - Betalen“.