Hoe deactiveer ik automatisch verlengen?

Ga naar de sectie „My services” van uw OVHcloud Control Panel. Om automatisch verlengen te deactiveren klikt u op de drie puntjes bij de betreffende service en kiest u “Configure renewal”. Vervolgens kunt u voor handmatig verlengen kiezen.

Tips en trucs
Automatische verlenging zorgt ervoor dat er geen serviceonderbreking plaatsvindt. Daarnaast worden 40 en 15 dagen voor iedere verlenging twee kennisgevingen naar u ge-e-maild.
Lees voor meer informatie deze gedetailleerde handleiding: “Handleiding voor het gebruik van de automatische verlenging”.