Hoe vind ik mijn OVHcloud-gebruikersnaam terug?

Het staat rechtsboven op uw laatste factuur. Het is als volgt samengesteld: „ab00001-ovh“. (de eerste letters zijn meestal de initialen van de persoon die het account heeft aangemaakt). Deze gebruikersnaam wordt ook vermeld in de bevestigingse-mail na het aanmaken van een account, maar ook in e-mails die een bestelling bevestigen of verlengen.

Tips en trucs
Als u ingelogd bent op uw Control Panel, dan kunt u uw gebruikersnaam, ook wel account-ID genoemd, altijd rechtsboven naast uw naam vinden.